Protein produkter

DAVA erbjuder proteinhaltiga produkter baserad på äggvita - DAVA white™, en proteindryck med jordgubbssmak, och DAVA whitePRO™, ren äggvita.

DAVA whitePRO™ är vår stolthet, då den är:

  • Helt utan konserveringsmedel
  • Högt innehåll av protein
  • Kan förvaras i rumstemperatur
  • Fett-, laktos- och sockerfri
  • Smakneutral och luktfri
  • Drick som den är eller blanda med juice, eller i smoothies etc. 
  • Perfekt i matlagning och bakning 
Bild
900205 - DAVA whitePRO Barn Egg Whites 1 kg

DAVA whitePRO Barn Egg Whites 1 kg

Från frigående höns inomhus

DAVA white Strawberry 220 ml

Från frigående höns inomhus

DAVA whitePRO Barn Egg Whites 230 g

Från frigående höns inomhus

950107 - DAVA whitePRO Egg White Powder 1000 g

DAVA whitePRO Egg White Powder 1 kg

Från frigående höns inomhus

DAVA whitePRO™ flytande äggvitor

DAVA whitePRO™ är 100 % ren äggvita med ett högt innehåll av protein: 10,5 g protein per 100 g äggvita. Produkten är helt utan konserveringsmedel, tillsatsämnen och är fett-, laktos- och sockerfri.
 
DAVA whitePRO™ är flytande och smakneutral, den klumpar inte och är luktfri, varför den kan användas i matlagning och bakning eller att helt enkelt drickas som den är.
 
Äggvitan är värmebehandlad och kan förvaras i rumstemperatur. Hållbarhet efter öppning är 14 dagar vid max. 4 °C. DAVA whitePRO™ är tillgänglig i flaska på 230 g och 1 kg med praktiskt skruvlock.
Bild
Bild

DAVA white™ 

DAVA white™ är en proteindryck som håller hög kvalitet baserad på ren äggvita. Drycken innehåller inga konserveringsmedel och inga tillsatser förutom färg och naturlig smak. DAVA white™ är färdig att dricka och finns i en praktisk 220 ml-flaska med skruvlock. Den lilla flaskan innehåller hela 22 g protein, är fettfri och innehåller endast 143 kcal.

DAVA white™ har en härlig mjölkaktig konsistens och den varken smakar eller luktar ägg. Produkten är laktosfri och är ett perfekt alternativ till de många mjölkbaserade proteinprodukterna på marknaden.

DAVA whitePRO™ äggvitepulver

DAVA whitePRO™ äggvitepulver är ett smaksneutral proteinpulver baserad på äggvita och med ett högt innehåll av protein: 82 g protein per 100 g äggvita. 

DAVA whitePRO™ äggvitepulver är lättlösligt, kan t.ex. användas till shakes och smoothies. Produkten bör inte ätas rent, men ska blandas med vätska. 300 ml vätska till 30 g pulver är läglig. 

Bild