![](/Files/Images/placeholder.gif)
![](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=2500&height=1100&crop=5&Compression=85&DoNotUpscale=true&image=%2fFiles%2fImages%2f2_DAVA+Foods+Sweden%2fReceptbilder%2fK%c3%b6ttfria+r%c3%a4tter%2fpestopasta.jpg&)
![](/Files/Images/placeholder.gif)
Pestopasta
![](/Files/Images/placeholder.gif)
INGREDIENSER
Antal: 4 portioner
350 g bandpasta
1 dl pastavatten
4 ägg
120 g färsk pestosås
100 g ärtor
1 dl riven parmesanost
0,5 dl pistagenötter
Nymalen svartpeppar
SÅ HÄR GÖR DU:
Koka pastan i saltat vatten. Spara 1 dl pastavatten. Blanda ägg, pestosås och tinade ärtor i en stekpanna, på låg värme. Ta bort stekpannan från spisen och tillsätt pasta. Blanda och avsluta med parmesanost, nötter och peppar. Tillsätt 1 dl kokande vatten om du vill ha en krämigare pasta.