Processoperatör till flytande äggprodukter i Skara

Livsmedelsföretaget DAVA Foods AB sorterar, packar och distribuerar färska ägg till konsument samt tillverkar flytande äggprodukter till livsmedels- och bageriindustrin samt till konsumentmarknaden och food service. DAVA Foods AB är certifierat enligt enligt ISO 14001 och KRAV.
 
DAVA Foods är Nordens största leverantör av färska skalägg och pastöriserade äggprodukter – för att bara nämna några. Vi har kontor i Danmark, Sverige, Norge, Finland och Estland och vi har cirka 320 anställda på koncernnivå.
 
Vi är ett innovativt företag i tillväxt med stora ambitioner för framtiden. Vi ska leverera morgondagens klimatvänliga produkter och vi ska göra nya spännande produkter för vegetarianer. Vi jobbar strukturerat med att lansera och utveckla nya produkter för nya målgrupper. Vi arbetar för att ta löse näringsutmaningar inom äldresektorn med protein för att bevara och bygga muskler.


Processoperatör

Nu söker vi en processoperatör med stort engagemang och ansvarskänsla,  gärna erfarenhet från livsmedelsproducerande företag inom mejeri. Du kommer i första hand jobba med operatörsarbete som innefattar recepthantering, pastörisering samt förpackningsarbete av flytande äggprodukter.
 

En positiv lagspelare
Vi söker dig som är säker i din roll: en positiv lagspelare som är strukturerad och stresstålig med känsla för detaljer samtidigt som du är flexibel och kan hantera snabba förändringar i det dagliga arbetet. Du har ett personligt driv med stort engagemang. Du är tekniskt lagd och kan klara mindre reparationer på egen hand. Erfarenhet och kännedom om förbättringsarbete i processer.

Du ska gärna ha ledarerfarenheter sedan tidigare vilket är meriterande.
 

Vi söker dig som:

  • Erfarenhet av operativt kvalitetsarbete gärna från livsmedelstillverkande industri.
  • Goda tekniska kunskaper för att avhjälpa driftstörningar eller mindre reparationer.
  • Ett genuint intresse för livsmedel och  livsmedelsproduktion.
  • Du ska ha truckkort samt b-körkort och tillgång till egen bil.
  • God kännedom om livsmedelshygien.
  • Ha möjligheten att jobba tvåskift.

För mer information och ansökan

Har du frågor om tjänsten ta gärna kontakt med Patrik Edström Dava Foods AB 073-5538288. Ansökan med CV och personligt brev skickar du till paed@davafoods.se senast den 15 Juli.
 
Urval sker löpande.