Chaufför

DAVA Foods Sweden söker en lastbilschaufför som utgår ifrån Skara. Vi söker dig som är stresstålig, självgående, social och serviceinriktad. Vi ser gärna att du är ordningsam i ditt arbete och att du har ett trevligt bemötande mot våra leverantörer.

I rollen som lastbilschaufför hos Dava Foods Sweden AB så har du som uppgift att förse våra leverantörer med emballage och hämta hem råvara till våran produktionsanläggning i Skara. I arbetsbeskrivningen ingår även att skanna in våra pallar i vårat arbetssystem och ställa upp råvarupallarna i våra pallstallage.
 

Vi söker dig som har:

  • CE-körkort
  • Digitalt förarkort
  • YKB
  • Truckkort
Gällande tjänsten:
  • Tjänsten är ett sommarvikariat som gäller mellan V22-32
  • Möjlighet till tillsvidareanställning

Om DAVA Foods Sweden AB:

DAVA Foods är Nordens största leverantör av färska skalägg och pastöriserade äggprodukter – för att bara nämna några. Vi har kontor i Danmark, Sverige, Norge, Finland och Estland och vi har cirka 320 anställda på koncernnivå.
 
Vi är ett innovativt företag i tillväxt med stora ambitioner för framtiden. Vi ska leverera morgondagens klimatvänliga produkter och vi ska göra nya spännande produkter för vegetarianer. Vi jobbar strukturerat med att lansera och utveckla nya produkter för nya målgrupper. Vi arbetar för att ta löse näringsutmaningar inom äldresektorn med protein för att bevara och bygga muskler.


Ansökan:

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Logistik- och Planerings ansvarig Oscar Fröhlin på ofr@davafoods.se eller på telefon 0511-346731
 
Du kan skicka din ansökan och CV til Oscar Fröhlin på e-mail: ofr@davafoods.se. Vi gör urval och intervjuer löpande, då känner du att detta vore något för dig så tveka inte att söka!
 
Vi ser fram emot din ansökan!